Serra Pedregosa (El Vendrell)

SORTIDA PELS VOLTANTS DEL VENDRELL: SERRA PEDREGOSA

Ja hem començat un altre curs! tornem a ser una colla amb ganes de caminar per les muntanyes, conèixer nous racons i enfortir els llaços de l’amistat. Avui volíem fer la ruta de la desembocadura del Gaià, Ferran, Tamarit,..però ahir va ploure molt i no hem considerat oportú de fer-la perquè devia estar ple de fang. Així que hem decidit fer un tomb pel terme. Hem anat fins a Sant Vicenç, des d’allí cap a Mas Borràs i cap a la serra Pedregosa des d’on hem contemplat belles vistes del Pla de Mar i de les dues serralades Litorals. Hem seguit carenant i hem baixat pel barranc del Lleó i la masia del Rourell per arribar un altre cop al Vendrell. Hem estat 31 i hem caminat unes quatre hores que ens han anat molt bé per estirar les cames i posar-nos les piles per un nou curs.

Ganàpies!