Caminada per L’Albi i el Vilosell

Ruta per les Garrigues: l’Albi i el Vilosell

Avui la Roser Querol i la MªTeresa Urpí ens han portat a conèixer la comarca de les Garrigues. La ruta a començat a l’Albi on hem conegut monuments tan importants i destacats com el castell i l’ermita dels sants Cosme i Damià on hem esmorzat. Després hem agafat la direcció cap al Vilosell on hem passejat per les places i carreron d’aquest bonic poble.

Des d’aquí ens hem dirigit a l’ermita de Sant Miquel de la Tosca on hi havíem d’haver arribat en poc més d’una hora i n’hem tardat quasi tres!! Ens hem equivocat!! ja ens tens pujant i pujant i la muntanya no s’acabava mai….les cames començaven a fer figa i algú ja tenia ganes de rendir-se, però estem forts i hem aguantat. Finalment, hem trobat el camí correcte (desfent el que havíem fet) i ens hem recuperat amb un bon vermut que la junta ens havia preparat per cel·lebrar l’inici d’un nou curs. Com ho hem agraït!!

Comentaris

Comentaris

Llegeix  Ruta de les quatre ermites. El Soleràs (les Garrigues)