Colònies de primavera a Campdevànol

Colònies 2014 al Mas les Coromines, Gombrèn

Les colònies d’aquest any ens han portat a la comarca del Ripollès, concretament al Mas les Coromines entre Campdevànol i Gombrèn. El primer dia hem fet la preciosa ruta del torrent de la Cabana que passa per bellíssims indrets: boscos d’un verd intens, gorgs i salts d’aigua i vegetació exhuberant. És una ruta ben senyalitzada, d’unes tres o quatre hores que nosaltres hem fet amb una mica més de temps perquè ens agrada badar i fer fotos. A la tarda ens ha quedat una mica de temps per passejar per Ripoll, cap i casal de Catalunya.

El segon dia ens hem enfilat al bonic santuari de Monygrony on se situa la llegenda del comte Arnau i els nou barons de la fama. Des d’aquí hem anat a l’església romànica de Sant Pere, hem fet un tros del camí que porta al refugi i que hem trobat molt ben cuidat i preciós.

Uns agradables dies amb molt bona companyia. Fins l’any que ve!!

Ganàpies!