Ruta per la Serra del Montmell

SERRA DEL MONTMELL, can Torrosolla

El passat dia 7 de setembre vam encetar la nova temporada de sortides, visitant el nostre montmell. La sortida va ser un passeig agradable per anar preparant les cames I retrobar-nos amb els amics. 21 ganàpies varem sortir des de l’ermita nova de sant miquel del montmell en direcció a la masia torrosolla. Pel camí es va anar tapant el cel, fins el punt que la boira no ens deixava veure les muntanyes I van caure quatre gotes. Arribats a la masia vam poder contemplar la seva magnífica alzina centenària I la masia, ara deshabitada I recoberta de vegetació. Fa llàstima veure com aquestes masies abandonades que en un altre temps deurien ser referent pels habitants d’aquesta zona, es degradin I quedin absorbides pel bosc.

El cel ja s’ha aclarit I podem contemplar el magnífic paisatge. Retornem al àrea de picnic per un deliciós corriol a l’obaga del montmell. Arribant, gaudim d’un vermut de benvinguda pel nou curs. Dinem tranquil.·lament sota els pins fent petar la xerrada amb els companys.

Comentaris

Comentaris

Llegeix  Ruta per Jorba. Puig de Sant Miquel (Anoia)