Ruta pels voltants de Cervera. De Cervera a Granyenella

CERVERA – GRANYANELLA

La proposta d’avui no presentava masses dificultats; uns dotze km per camins amples i amb pocs desnivells.

Setze Ganàpies hem pogut gaudir d’aquesta passejada, que ha tingut com a principal atractiu el contrast dels diferents tons del verd dels sembrats tradicionals i el groc dels camps de colza florits. També vora el camí, multitud de  plantes en plena floració, especialment farigoles, romaní i argelagues han completat la imatge primaveral de la sortida.

A més de la natura també hem gaudit de la contemplació dels pobles de Fonollers, La Móra i Granyanella, tots ells emparrats dalt de petits turons i amb les cases molt ben arreglades i conservades, amb les seves esglésies romàniques, que degut als segles que tenen, gairebé no semblen  construïdes per les persones sinó  sorgides de la mateixa terra com els arbres i les plantes.

Una sortida balsàmica per l’esperit i saludable per el cos.

Ganàpies!