Ruta pel riu Gaià: de Santa Perpètua de Gaià a Querol

Prenafeta – Miramar – Prenafeta

Avui estava prevista una caminada per la capçalera del riu Gaià, concretament des de Santa Perpètua de Gaià a Querol. Els aiguats d’aquests últims dies s’han emportat el camí i l’entorn del riu ha quedat tot desfigurat. Esperem que s’arregli aviat i el poguem fer en bones condicions. Per tot això, hem decidit canviar-la per la ruta Prenafeta – Miramar – Prenafeta que havíem preparat feia un temps i que teníem prevista per més endavant.

No hem sigut gaires, però ha estat una ruta molt bonica amb algun desnivell i gaudint de bones vistes sobre l’Alt Camp i la Conca de Barberà, malgrat la boira que ens ha acompanyat tot el matí. El poble de Miramar amb la seva estratègica posició ha estat un descobriment per a molts de la colla. És una ruta circular que està ben documentada a Wikiloc d’uns 12 quilómetres més o menys.

Ganàpies!