Ruta per Sant Cugat, serra de Collserola

Ruta per Sant Cugat, serra de Collserola

Avui el Salvador ens ha portat per la seva estimada i conegudíssima serra de Collserola. Hem trobat molts caminadors gaudint d’un entorn tan bonic i ben conservat com aquestes muntanyes.

Sortirem de Sant Cugat i ens dirigim a l’ermita de Sant Vicenç del bosc. Quasi no ens hi podem estar perquè hem trobat una colla de més de vuitanta persones esmorzant i el lloc és molt petit. Passem per la torre Negra i continuem fins l’ermita de Sant Adjutori, una bonica ermita romànica del segle XI. Pel camí veim un forn  ibèric i retornem a Sant Cugat, passant pel pi de’n Xandri, que ja hem vist alguna vegada. És una bonica ruta d’uns 10 km sense cap dificultat

Comentaris

Comentaris

Llegeix  Caminada solidària amb el C.Esportiu, Marató TV3