Sortida a Alquézar, riu Vero (Osca)

Ruta per Alquézar

Les nostres caminades avui ens han portat una mica més lluny, a la província d’Osca, a Alquézar. Uns quants de la colla hi havien anat i havien assegurat que el lloc valia molt la pena. No hem quedat gens decepcionants, tot el contrari. El parell d’hores de cotxe han resultat molt profitoses.

Hem fet la ruta del río Vero, passant per Fuentebaños, la cova de Regacens, el pont de Villacantal, la bassa de Basacol i l’ermita de San Gregorio retornant al poble per on passejat per conèixer aquest bonic poble.

El més divertit ha estat passar per l’aigua del riu, tota clara i transparent, i que ens ha sentat molt bé perquè la temperatura ha estat molt alta i així ens hem refrescat una mica. És una ruta molt ben acondicionada amb passarel.les que faciliten el camí i t’ofereixen bones vistes.

Ganàpies!