Ruta per les ermites: Sant Antoni i Santa Cristina

Ruta per les ermites: Sant Antoni i Santa Cristina

Comencem el curs amb una passejada per la nostra comarca, el Baix Penedès. Ens trobem una bona colla a la Rambla, som 31!!. Algunes persones són noves i els hi donem la benvinguda. D’altres no ens havíem vist en tot l’estiu i és un bonic moment de retrobament i abraçades.

Anem en cotxe fins a l’ermita de Sant Antoni d’Albinyana i hi deixem els cotxes. Seguim caminant en direcció a la masia d’Escansa i,passant pel xalet de l’Alemany, arribem a Masarbonès. Des d’allí i per una pista asfaltada arribem a l’ermita de Santa Cristina de la Bisbal del Penedès, a la serra de la Rubiola. Són dos llocs emblemàtics de la comarca que avui hem pogut gaudir plenament perquè el dia ha estat magnífic i les vistes arribaven fins molt lluny, al mar i a la muntanya. A Santa Cristina el nostre equip d’intendència ens havia preparat un deliciós vermut que després de tres horetes de caminar ha vingut molt de gust. Els xòfers han anat a buscar els cotxes i cap a casa. Encara hem tingut de temp de prendre un cafè i un geladet a la Rambla. Moltes gràcies i bon curs a tothom!!

Ganàpies!