Camí de ronda de Salou a Cambrils

De Salou a Cambrils pel GR 92

Un matí assolellat de gener ens ha permès començar l’any caminant per la vora del mar. Hem seguit tot el terme de Cambrils fent un recorregut d’una mica més de nou quilòmetres pel GR 92 que aquí és totalment pla i costaner. Hem començat a l’alçada de l’hotel Augustus i hem anat seguint el passeig gaudint d’un entorn molt cuidat i força agradable de fer. Hem passat la riera de Maspujols per un pont de fusta i observant gran quantitat d’aus. Després hem arribat a Cambrils, hem vist el seu passeig Marítim, el seu port esportiu i pesquer, el Club Nàutic i la seva antiga torre. Passem la riera d’Alforja i seguim cap el sud passant el càmping la Llosa, la urbanització La Dorada i el càmping Joan. Arribem a la riera de Riudecanyes i fem el final del camí compartint un bon dinar i la bona companyia.

Ganàpies!