Serra de Prades: El Pinatell

 Serra de Prades: Pinatell – Farena

Avui, un radiant dia de primavera, hem refet el cami que alguns havíem fet amb la Lira per anar a posar el pessebre el desembre passat. Com que alguns de la colla no havien pogut venir i ens havia agradat molt, hem decidit repetir-la. Aquesta vegada ens ha acompanyat el nostre amic Ton Riembau gran expert en les Muntanyes de Prades i promotor de la Paret dels Lloros on es va col.locar el pessebre. Hem fet la ruta de la mateixa mamera, esmorzant i dinant al Pinatell. Hem passat per la Paret dels Lloros, seguit per l’Escletxa i el pont penjat, continuat per la riba del riu Brugent i retornat al Pinatell per un bonic camí pel mig del bosc. Ha estat un dia molt agradable!! Moltes gràcies Ton!

Comentaris

Comentaris

Llegeix  Sortida amb la Lira per la col.locació del pessebre