Serra del Montsant: les ermites de Cabacés

 Ermites de Cabacés

Cada any ens agrada anar una vegada com a mínim al nostre estimat Montsant. Aquest curs hem pensat de conèixer una mica millor l’extrem més occidental de la serra, concretament Cabacés. La ruta ens ha portat a conèixer diferents ermites: Sant Joan, Sant Roc i la Mare de Déu de la Foia. Aquesta primavera està fent un temps magnífic i la natura ens ha obsequiat amb una vegetació esplèndida amb gran quantitat de flors, aigua i bonics racons. El camí és circular i no gaire llarg, es pot fer en unes tres hores. Se surt per la dreta de l’ermita de Sant Joan que trobem al final del carrer Major i es retorna al mateix lloc per l’esquerra, després de passar per una gran balma anomenada la Covassa. Està molt ben assenyalat i és d’agraïr. Hem acabat dinant a la terrassa del cafè del poble on s’hi estava de primera!

Ganàpies!