Sortida al Montseny: Aiguafreda

Ruta per Aiguafreda

Aquest diumenge hem fet una de les rutes més dures de soportar que hem fet mai! I no per la distància, no!! La calor (junt amb la pujadeta) ha estat molt forta i se’ns ha fet difícil. Millor fer-la en una altra època perquè és realment bonica.

Hem deixat els cotxes a la font dels Enamorats, a la sortida d’Aiguafreda i (per mig de la urbanització) hem anat a buscar el camí que ens porta a Aiguafreda de Dalt. Pel camí hem trobat la cova del Moro i el dolmen de Cruïlles i hem gaudit de boniques vistes. Passem per la font Fresca (de tant fresca no portava aigua,…) i aviat arribem a Aiguafreda de Dalt, un conjunt de vivenda i ermita amb una font que rajava força i amb aigua ben fresca!! Reposem i comencem a baixar en direcció a la riera de Martinet i el gorg de l’Olla on hem dinat a l’ombra d’una abundant vegetació i amb el goig de posar els peus en remull.

Ganàpies!