Capafonts. Ermita de Barrulles i font de la Llúdriga

Avui 34 Ganàpies hem fet un bonic recorregut per la zona de Capafons. Pel viatge en autocar hi havia molta boira, però aviat ha quedat enrere i hem pogut gaudir d’un dia esplèndid, amb un bon sol, que feia lluir encara més, tots els paisatges que hem anat trobant.

Sortint de Capafons en direcció a l’ermita de les Barrulles passem per camps d’avellaners i un bonic bosc de pins, alzines i castanyers. A l’ermita s’hi arriba per unes quantes escales de pedra que ens permeten contemplar-la a plaer mentre esmorzem a l’esplanada de sota.

Després d’esmorzar i refetes les forces, ens endinsem per un corriol on la espessetat dels arbres el fan molt ombrívol. Hi trobem moltes molses i alguns bolets dels que no vol ningú. Acabat aquest caminet arribem a la llera del riu Brugent on, uns xops de ribera amb l’ajuda del vent, ens donen l’espectacle d’una pluja de fulles grogues, un regal inesperat.

Continuem caminant per costat del riu, trobant tolls molt bonics, fins arribar al Pont Vell, un pont d’origen medieval. I de nou entre conreus arribem als afores de Capafons i, sense entrar-hi , agafem la pista que amb pujada suau però constant ens durà fins a la Font de la Llúdriga.

Avui a la Font de la Llúdriga no hi havia massa aigua, però igualment hem gaudit del lloc i del moment. I cap a Capafons una altra vegada! ara ja per dinar, reposar i tornar (text Pilar Gargallo)

One Reply to “Capafonts. Ermita de Barrulles i font de la Llúdriga”

  1. Benvingudes totes les persones noves! Esperem que us ho passeu molt bé amb nosaltres 👍🏻🚶‍♀️🚶‍♀️

Deixa un comentari

Ganàpies!