Fageda de la Grevolosa

La fageda de la Grevolosa és un bosc de faigs situat dins una vall de la finca de la Grevolosa, dins del terme de Sant Pere de Torelló, a Osona, a uns 1000 m d’alçada. És un dels boscos més espectaculars de Catalunya que compta amb tres faigs declarats Arbres Monumentals i un gran conjunt de faigs magnífics de més de 100 anys i uns 40 m d’alçada. És un lloc màgic on s’hi combinen natura, llum, colors, silenci i pau. Hi hem anat una bona colla (avui érem 40!!). Com que és força lluny de casa nostra hi hem arribat en autobús i així és més còmode per a tothom. Hem sortit tots junts caminant des de la cruïlla on ens ha deixat el bus (a la carretera que puja al coll de Bracons). Quan hem arribat a la cruïlla de camins que indica La Grevolosa, ens hem separat en dos grups. Uns quants han fet un tomb una mica més llarg passant pel Güell i arribant a la Grevolosa pel camí que porta al coll de Bracons. La resta hem pujat per un sender que passa per l’ermita de Sant Nazari que potser és una mica més curt, però força dret. A la Grevolosa ens hem trobat tots i ho hem gaudit badant i fent moltes fotos. Després, ja amb tota la colla, hem baixat fins a Sant Nazari on hem dinat al solet amb molt bona companyia. El total ha estat d’uns deu o dotze quilòmetres. Donem la benvinguda a les ganàpies noves que avui han caminat amb nosaltres i s’han mostrat tan valentes! Des d’ara us esperem a totes les sortides! I, principalment, a l’Eusebi i la Teresa que han arribat fins a l’ermita demostrant-nos que la voluntat és la força més important que tenim. Sempre amunt!!

Deixa un comentari

Ganàpies!