Calçotada 2023 i ruta per Santa Oliva

Un dia fred, però assolellat, ha permès que avui poguéssim gaudir d’una jornada excel.lent. Al matí hem esmorzat i ajudat a enfilar els calçots i després hem anat a fer una ruta per Santa Oliva, mentre que uns voluntaris s’han quedat a la masia per coure tota la teca. Els hi estem molt agraïts perquè coure tot el menjar per tanta colla, és una feinada. I val a dir que ha sortit tot molt bo!
La ruta per Santa Oliva ha començat pel camí dels Colls, que segueix el camí que va cap a Banyeres i L’Arboç. A mig camí ens hem desviat cap a l’esquerra en direcció a can Cossari. Hem vist la bonica ermita de Sant Roc, les masies, les vinyes i els camps de verdures que hi ha al seu voltant. Des d’allí hem anat cap el barri de les Masies de Sant Miquel on hem pogut veure l’antiga ermita romànica. Ja de tornada, hem anat seguint la riera de Sant Miquel pel mig de frondosa vegetació de ribera. Abans d’arribar a Santa Oliva ens hem aturat a l’antic molí fariner del Mata (o del Papiol) que té l’estructura restaurada. Arribant al poble hem contemplat el seu bonic castell i ens hi fet unes fotos.

Aquesta és la ruta a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/santa-oliva-2-125848220

Hem agafat els cotxes i retornat a la masia on hem acabat de coure el que faltava, hem fet el vermut i hem dinat en bona companyia celebrant un any més la nostra trobada al voltant d’una taula ben parada.

One Reply to “Calçotada 2023 i ruta per Santa Oliva”

  1. Una ruta i una calçotada excel. lents. Moltes gràcies a tots els que ho fan possible.
    I que “per molts anys poguem fer les mateixes obres amb els mateixos manobres” o més i tot.

Deixa un comentari

Ganàpies!