Ruta per Blanes. Jardí botànic Marimurtra

La sortida d’ahir ens va portar a la nostra estimada Costa Brava. En diferents anys hem anat fent trossos del Camí de Ronda i aquesta vegada vam pensar que seria bonic començar pel Sud, per Blanes, l’inici. Des de Blanes la part de Camí de Ronda és molt curtet, ja que una mica més enllà de la Cala Sant Francesc, o Cala Bona, el camí està tallat. Es veu que antigament s’hi passava, però ara no està arreglat. Esperem que en un futur es vagi acondionant i s’hi pugui fer una bona caminada. El tram actual no arriba ni a un quilòmetre. Hi ha l’opció de fer un bon tram d’escales i anar a enllaçar amb el GR 92 que ens portaria cap a Lloret i es podria seguir tota la costa, però ja no és ran de mar.
Per això, la nostra activitat va començar amb una visita guiada al jardí botànic Marimurtra, creat per Carl Faust a començament del segle XX. És un dels jardins més bonics de la Mediterània. Situat sobre uns penya-segats que voregen el mar, contemplem unes panoràmiques espectaculars de la costa. Al mateix temps s’hi poden conèixer més de quatre mil espècies vegetals, la majoria exòtiques. I també força exemplars extraordinaris per la seva edat o dimensions. Vam fer una visita guiada per tal de poder-ho conèixer i valorar millor.
L’excursió la vam fer amb autocar i vam ser 39 ganàpies!! Ja és una bona colla!!

Després de la visita vam fer el Camí de Ronda gaudint d’unes vistes fantàstiques!

2 Replies to “Ruta per Blanes. Jardí botànic Marimurtra”

  1. Aquesta sortida va ser una immersió total de bellesa i de colors. Només cal mirar les fotos tot era preciós.

  2. Tenim un país preciós. És un goig poder gaudir-lo amb tant bona gent.

Deixa un comentari

Ganàpies!