Calçotada 2024

Com ja és tradició, la nostra colla es reuneix un cop l’any per compartir un dia fent una bona calçotada a Cal Mata i una caminada per l’entorn. Aquesta vegada hem estat 35 ganàpies disposats a passar-ho bé i menjar uns bons calçots. A la foto de portada hi veiem uns quants caminadors.
Només arribar hem ajudat a enfilar els calçots i després a esmorzar. Cap a les deu hem començat a caminar en direcció a Bonaterra, la Papiola i des d’allí cap a Albinyana, Les Peces i retorn a la masia. La volta ha estat d’uns 7,5 km i amb molt poc desnivell. Al final de la pàgina hi podeu trobar l’enllaç a Wikiloc. Mentrestant uns quants voluntaris s’han encarregat de coure tota la teca (calçots, carn, botifarra, carxofes, patates,…). Moltíssimes gràcies a tots!! Ha estat tot boníssim!!

La ruta a Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/les-peces-162146286?utm_medium=app&utm_campaign=share&utm_source=8567479

Deixa un comentari

Ganàpies!