COLÒNIES A SANTA MARIA DEL CORCÓ

Hem passat dos dies intensos per Collsacabra, la comarca natural entre la Garrotxa, Osona i les Guilleries. Hem tingut un temps magnífic, però força sec per la falta de pluja.
La nostra casa era Cal Masover (a la finca La Bertrana) de Santa Maria del Corcó - L'Esquirol. És un espai tranquil i força ben condicionat. Ah! i el menjar bo i superabundant.
El primer dia vam agafar el GR-2 sortint de Tavertet en direcció a Rupit. Actualment aquest camí està tot asfaltat i es fa una mica pesat. Són uns dotze quilòmetres (només l'anada). El paisatge és impressionant. Es passa per rouredes, fagedes, però...és una llàstima veure-ho tan sec.
Vam anar a Rupit quan ja era fosc i el vam trobar espectacular. Sembla que de nit sigui més màgic que de dia. Es veu el castell, les finestres il·luminades,...talment com en un pessebre.
El diumenge vam anar fins al monestir de Sant Pere de Casserres, sobre l'embassament de Sau. El camí no té pèrdua. Surt del mateix parador i està molt ben indicat. Cal comptar una hora i mitja d'anar i una hora per tornar. És un camí tan bonic que és fàcil aturar-se per contemplar el paisatge i la vegetació. El monestir ens ha agradat força. Està tot restaurat i és fàcil fer-se una idea de com era antigament i la situació, amb l'aigua de l'embassament als dos costats, és magnífica.
Informació adicional.

tota la colla davant de l'església de Sant Cristòfol a Tavertet
pels cims, entre Tavertet i Rupit
la Pepita i la Josefina valentes com si res
muntanya amunt
el capvespre
nyam!, nyam! bon profit!
davant del parador de Sau, preparats per anar a Sant Pere de Casserres