DE COLÒNIES AL POBLENOU DEL DELTA

Fidels als nostres costums, quan s'acosta el final de curs sortim un cap de setmana de colònies i ens ho passem tan bé com si fóssim nens. Aquest any hem anat al Poblenou del Delta, a Ca l'Amadeo. Era qüestió de canviar perquè el curs passat vam anar al Montseny. Vam aprofondir en les relacions personals i vam poder conèixer un àmbit natural molt diferent. Vam ser 29 Ganàpies.
Només arribar vam anar fins a la llacuna de l'Encanyissada i vam visitar la Casa de Fusta amb les explicacions de l'Amadeo que coneix aquests paratges més bé que ningú.


A la tarda vam caminar per la barra del Trabucador i vam poder gaudir de la badia dels Alfacs i del mar al mateix temps. Feia força vent i al final vam decidir no continuar el camí a peu i tornar per agafar el cotxe i arribar fins a les salines. La barra té una llargada d'uns sis quilòmetres. Es pot fer bé a peu, però és una mica monòton. Caminant per la platja, vam recollir una colla de petxines que, al menjar-les, vam recordar els sabors de quan érem petits."nyam-nyam bon profit, nyam-nyam bon profit. Moltes gràcies, igualment"
Al matí vam anar fins a Sant Jaume i vam agafar el transbordador. Una embarcació ens va portar fins a la desembocadura del riu. Vam veure l'illa de Buda, els camps d'arròs plens d'aigua i el moment en que el riu arriba a mar, podent-se diferenciar els dos colors de l'aigua i les petites onades que s'hi formen.
la segona joventut de la colla
com anar amb el Titànic