COLÒNIES A PRAT DEL COMTE - JUNY, 2008

El cap de setmana del 21 i 22 de juny hem anat de colònies a Ca la Jepa de Prat del Comte (Terra Alta). Hem tingut la casa pràcticament per nosaltres i hem gaudit intensament de dos dies complerts.
El dissabte vam fer les gúbies del Parrissal a Besseit. El diumenge vam seguir la ruta dels Estret d'Arnes. Els dos llocs preciosos i més aquest any que ha plogut i els rius porten força aigua. Al Parrissal vam passar aventures com la d'algú que va caure a l'aigua i es va mullar completament. També ens vam haver de posar amb calçat a l'aigua per tal de poder avançar i, els més atrevits, es van banyar del tot per tal de poder anar a descobrir el lloc fins el final. Als estrets d'Arnes vam disposar de dues opcions: quedar-nos a mig camí i banyar-nos o bé arribar fins el final i banyar-nos al tornar. Tothom va fer el que li va semblar millor. La veritat ens que ens ho vam passar molt bé i desitjàvem quedar-nos uns dies més, però les obligacions ens van fer tornar.

A la nit, com sempre, vam fer jocs, com el d'endevinar a qui se senyala tenint els ulls tancats, el d'aixecar a algú només amb els dits,...Sorprenent! I com no? cantant a cor que vols,...No us oblideu e veure el bloc, hi podreu veure el video!!.

cap al Parrissal

per les passarel·les
als Estrets d'Arnes: