Inscripció

CURS 2023-2024
PER APUNTAR-SE, QUE CAL FER?

El dia 18 de setembre, de 6 a 7, portar 40 per persona a lHotel dEntitats, on hi haurà la Junta. (Es prega portar-ho just)

Si algú no pot venir personalment, que delegui en algun altre membre del grup, però cal recollir els diners aquell dia per procedir a pagar lassegurança, abans de la primera sortida del dia 24 de setembre.

Si es vol apuntar alguna persona de nou, cal que porti a més a més fotocòpia del DNI i de la Seguretat Social, telèfon, adreça electrònica… No ens demanen foto.

Les persones noves al grup han de saber que tenim un foular que ens identifica com a Ganàpies i que el portem a totes les sortides. Té un preu de 10 €. Els antics que per qualsevol motiu no en tinguin, també el poden demanar.

PER QUÈ SÓN AQUESTS DINERS?
 Per lassegurança al Consell Esportiu i 20€ per les despeses de funcionament del grup que bàsicament són:

El combustible del cotxe que va a preparar cada sortida.

El manteniment de la pàgina Web.

Les subvencions i ajudes vàries que es van fent durant el curs.

I ELS GANÀPIES D´HONOR?

Els Ganàpies dHonor contribuiran al manteniment aportant 15€

I podran participar en les activitats que no incloguin caminar amb el grup, ja que altrament necessitarien lassegurança.

ON ANIREM AQUEST CURS?

La Junta ha elaborat un calendari amb les dates en que es faran les sortides. Com ja sabeu cada sortida es prepara prèviament. Algunes están preparados i altres encara no. Això vol dir que si al preparar una sortida es veu que no funciona es canviarà per una altra.

MOLT BON CURS A TOTHOM !!

LA JUNTA


               
Ganàpies!