Propera activitat

COLÒNIES AL PARC DEL MONTNEGRE I CORREDOR

DIES:  25 i 26 de maig de 2019

HORA I LLOC DE SORTIDA: a 2/4 de 8 del matí, a la Rambla

DESPLAÇAMENT: En cotxes particulars. Haurem de pagar 20 € per persona, menys el conductor (gasolina i autopista). Aquests diners els recollirem a la casa de colònies i a cada cotxe li correspondran 60 €.

S’HA DE PORTAR:
•       Esmorzar, dinar, crema pel sol i aigua (a la motxilla petita) i fulard (a veure si aquesta vegada el portem tots i totes!)
•       Necesser, pijama, roba de recanvi, roba d’abric (per si de cas), calçat de recanvi, sac de dormir i llençol de sobre (els llits de la casa ja  tenen llençols de sota i coixinera)…a  la motxilla gran.

ACTIVITATS:  vegeu al final del full!                    

INSCRIPCIÓ A LES COLÒNIES AL PARC DEL MONTNEGRE I CORREDOR:

Podeu apuntar-vos pagant 42 € (pensió completa) a l’Elisabet de ca la Regina, o si voleu els podeu ingressar (deixant ben clar el nom i el cognom), al número de compte de BBVA, fins al dia 20 de maig.

ES57 0182 29685102 0033 8528

 Ànims!  Ja sabeu que ens ho passarem molt bé!!.             

Podeu veure la casa i saber-ne més a: http://www.elcastellvell.cat

PREPAREN LA SORTIDA: Salvador, Tresa, Manel, Ció i Dudu

PROPERA REUNIÓ: Dimarts, 21 de maig de 2019, a 2/4 de 8 a l’Hotel d’Entitats

 

ACTIVITATS:

ITINERARI DEL DISSABTE DIA 25 DE MAIG:

Ruta circular.

El punt de partida és des del mas Can Bosc del S.XVI. Anirem seguint els indicadors SL-C80 (ratlles blanques i verdes). La ruta passa pel Pou de Glaç de Can Bosc, La Font del Ferro i Can Miloca. A partir d’aquest punt el caminet baixa per l’Alzinar Vell de Ca l’Arenes fins a un petit torrent. Remuntem el camí. Primer veiem el Dolmen de Ca l’Arenes, datat de fa 5.000 anys. Seguim pujant cap al Santuari del Corredor (633 m.), en arribar-hi dinarem. La tornada serà més tranquil.la. Passarem per les Roques de Mataró, l’Àrea d’Esplai del Corredor i seguirem baixant per la pista fins a Can Bosc.

Distància: 9 km

Caminant: 3 h i 45 min.

Desnivell: 260 m

Dificultat: mitjana

RUTA DEL DIUMENGE 26 DE MAIG:

Anirem a Vallgorguina i aparcarem en una esplanada del començament del carrer Mataró, passada la riera de Vallgorguina. Enfilarem per la pista SL- C71 que passa per Can Clarens. La ruta segueix pujant, a poc a poc, pel Bosc del  Puig. Aviat arribem a la pista principal on trobem Can Pradell de la Serra. Una mica més endavant remuntem un petit turonet on hi ha el Dolmen de la Pedra Gentil (321 m). De retorn a la pista agafem el caminet de l’esquerra que, en suau baixada, ens tornarà a Vallgorguina passant pel Suro d’en Duran (alzina espectacular), La Font d’en Nel, travessant  l’Alber del Pla del Forn i retornem a Vallgorguina.

Distància: 8 km i 800 m

Durada: 3 h

Desnivell: 115 m

Dificultat: moderada