Propera activitat

COLÒNIES A OLOT-ALBERG XANASCAT TORRE MALAGRIDA
DIES: 26 i 27 d’octubre de 2019

HORA I LLOC DE SORTIDA: a les 7 del matí, a la Rambla

DESPLAÇAMENT: En cotxes particulars. Haurem de pagar 22 € per persona, menys el conductor. Aquests diners els recollirem a la casa de colònies i a cada cotxe li correspondran 66 €. (gasolina+pàrquing)

S’HA DE PORTAR:

• Esmorzar, dinar, fulard i aigua (a la motxilla petita)

• Necesser, pijama, tovallola, roba de recanvi, roba d’abric, calçat de recanvi …a la motxilla gran. Els llits de l’alberg ja tenen llençols, coixinera i edredó o manta.

ACTIVITATS:

MIREU DARRERA!!!!!!!!!!!!!!!

INSCRIPCIÓ A LES COLÒNIES A OLOT-ALBERG XANASCAT TORRE MALAGRIDA:

El preu és de 33 € (pensió completa) La inscripció i el pagament ho farem únicament a l’Elisabet de ca la Regina (no internet). Serà per rigorós ordre d’inscripció, perquè les places són limitades. Hi ha temps fins al 21 d’octubre o fins que s’esgotin les places.
Informeu-nos si algú té alguna intolerància alimentària.

Ànims! Ja sabeu que ens ho passarem molt bé!!.

Podeu veure l’alberg, que és de la Generalitat i saber-ne més a:

http://xanascat.gencat.cat/ca/albergs/albergs/olot-xanascat

PREPAREN LA SORTIDA: La Junta

PROPERA REUNIÓ: Dimarts, 22 d’octubre de 2019, a 2/4 de 8 a l’Hotel d’Entitats

Dissabte, 26: Fageda d’en Jordà i volcans de Santa Margarida i del Croscat.

A l’arribar a Olot anirem a deixar les bosses a l’alberg Torre Malagrida (torre d’estil noucentista). Agafarem les motxilles amb el dinar i ens arribarem al punt d’informació de la Fageda d’en Jordà (Can Serra) on deixarem els cotxes, esmorzarem i iniciarem la caminada, és la ruta circular nº 1 que són 10 km + 2 km per veure el Croscat.
La ruta passa a tocar de la cooperativa La Fageda, seguirem cap a l’ermita de Sant Miquel de Sacot (església de planta romànica del S.XI) i volcà de Santa Margarida, travessarem la carretera i continuarem direcció al volcà del Croscat. El camí segueix rodejant el Croscat fins a tornar al punt de sortida, can Serra.
La ruta és fàcil, amb un desnivell d’uns 220 m.
El pàrquing on deixarem els cotxes és de pagament, uns 4 euros per cotxe, aproximadament.

Diumenge, 27: Santa Pau i la Fageda Fosca.

Després d’esmorzar anirem al bonic poble de Santa Pau on començarem la caminada circular d’uns 6 km passant per una part de la Fageda Fosca.
Iniciarem la ruta pel camí de la Cambrafosca, seguirem cap al volcà d’en Simó fins al Coll de Maria. Tornarem a Santa Pau pel camí de can Font.
En arribar a Santa Pau encara tindrem una estoneta lliure per badar pels raconets d’aquest interessant i preciós poble medieval.
Tornarem a l’alberg per dinar i cap a casa.