Colònies a la Garrotxa

El cap de setmana dels 26 i 27 d’octubre hem fet una sortida de cap de setmana a la Garrotxa, a Olot i els seus voltants. Fa anys havíem anat a gaudir de la tardor a Ordesa i volíem tornar a contemplar els canvis de la natura que es produeixen en aquesta època i que per les nostres terres no es massa evident perquè no tenim gaires arbres de fulla caduca.
La nostra casa ha estat l´alberg de la Generalitat d’Olot, la torre Malagrida, una preciosa casa modernista de principis del s XX.
El primer dia vam fer una volta per la Fageda d´en Jordà i els volcans de Santa Margarida i el Croscat. Vam caminar uns tretze quilòmetres. Ens vam cansar una mica, però va ser molt bonic! Natura en estat pur, encara que la tardor aquest any va una mica endarrerida. Al vespre retorn a Olot, passeig per la ciutat, sopar i dormir.

El segon dia vam fer una volta més curteta, d´uns sis quilòmetres, pels voltants del poble de Santa Pau. Va ser una caminada entremig de verdíssims paisatges, volcans, alzines i castanyers.

 

 

Ganàpies!