Sortida a Montserrat, El Bruc – Can Massana – La Cadireta i la Roca Foradada

La ruta d’avui ens ha portat des de Bruc de Dalt a Can Massana per gaudir de la zona de Montserrat anomenada “Les Agulles”, destacant la zona de la Cadireta i la Roca Foradada.

La sortida ha tingut dues parts:

EL CAMÍ DE LES BATALLES de la Guerra del Francès. És una ruta que comença al Bruc de Dalt (on hem amb bones vistes) i arriba a Can Massana. Un grupet encara han tingut ganes d’arribar fins l’estàtua del Timbaler del Bruc i recordar la seva famosa llegenda. El camí és ample i transcorre entre pins, no presenta cap dificultat tret que sempre va pujant. Són 4,600 km amb un desnivell de 283 m.

DE CAN MASSANA A LA CADIRETA, és la continuació de la primera part de la sortida. Hem anat fins a Sant Pau Vell (una ermita i vestigis d’un castell ambdós en ruïnes), amb una vista magnífica de les agulles Montserratines, seguidament arribem al Coll de Guirló. Fins aquí hem anat pujant i planejant fins la Cadireta i la Roca Foradada. Els més agosarats han pujat fins al forat desafiant el pendent i el fort vent que hi bufava. Després hem retornat a Can Massana on hem dinat. Aquesta part de la sortida es d’uns 6 km i el desnivell d’uns 100 m.

La ruta no és circular i hem de deixar uns cotxes al Bruc i altres a Can Massana.

Ruta sencera 10,6 Km. i 383 m. de desnivell

Mitja ruta 6 km i 100 m de desnivell.

A Can Massana hi ha una zona amb taules per dinar.

I aquí tenim la ruta a Wikiloc https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/el-bruc-can-massana-la-roca-foradada-129573082

Deixa un comentari

Ganàpies!