Sortida al Garraf. Ermita de la Trinitat

Parc Natural del Garraf: ermita de la Trinitat

Aquesta nit passada ha fet molt de vent i això ha atemorit a uns quants ganàpies. Avui hem estat quinze. No saben el que s’han perdut perquè hem tingut un dia esplèndid amb un sol força càlid i un cel transparent que ens ha permès gaudir d’unes vistes increïbles des de les muntanyes de Vandellòs fins a Barcelona i per l’altra banda hem vist fins i tot la neu del Pirineu.

Hem sortit de Sitges i hem deixat els cotxes a mitja muntanya. Des d’allí hem anat fins la creu de Sant Isidre i hem seguit fins l’ermita de la Trinitat. Es tracta d’una ermita situada prop de Vallcarca amb diferents edificacions, zona de barbacoes,…és tota blanca i segur que és un bon punt de referència pels mariners i pescadors. La tornada l’hem fet per la cimentera de Vallcarca, passant per sota de l’immens viaducte de l’autopista i, enfilant-nos fins la masia del Quadrell, retornem als cotxes. Hem tardat unes cinc horetes amb moltes parades per fer fotos, reposar i contemplar la grandiositat del paisatge.

Ganàpies!