Qui som?

GRUP ESCOLTA “GANÀPIES”

QUI SOM: Un grup de quasi 60 persones adultes simpatitzants amb l’esperit escolta, que ja fa més de 25 anys que funcionem.

QUÈ VOLEM: Passar-ho bé en un ambient distès i de respecte mutu.

COM: relacionant-nos amb altres persones, fent excursions a peu, àpats de germanor, jocs, descobrint indrets naturals, coneixent el nostre patrimoni cultural, anant de colònies, col·laborant en accions solidàries ….

COM FUNCIONEM: Algunes persones del grup, de forma voluntària, formen una Junta que es reuneix al principi de curs per preparar un calendari amb totes les activitats que es duran a terme. Aquestes mateixes persones, durant el curs, es van reunint periòdicament per preparar els detalls de cada sortida o activitat. Aquests detalls es reflecteixen en una circular que arriba a cada membre del grup.

L’assistència a les activitats és completament lliure. Cada persona decideix en quina activitat vol participar.

Encara que hi ha unes persones compromeses en el funcionament del grup, totes les reunions estan obertes a tothom qui hi vulgui col·laborar.

La Junta es reuneix cada dilluns anterior a l’activitat (i sempre que cal) a l’Hotel d’Entitats, en un espai cedit per l’Ajuntament.

QUÈ CAL FER PER SER DEL GRUP: Comunicar-ho a qualsevol membre de la Junta amb la finalitat de donar les dades personals. Telèfons: Pilar (618619433), Carme (699990219).

Pagar la quota establerta per persona i curs i omplir la inscripció.

Aquests diners són: una part per cobrir les despeses d’assegurança. (cada persona rep la corresponent targeta de l’asseguradora) i una quota per les despeses derivades del funcionament del grup.

QUÈ ENS IDENTIFICA: Un fulard que portem en totes les sortides. El bon humor i la bona voluntat.

Ganàpies!