Camí de ronda de la Costa Brava

CAMÍ DE RONDA: de Tamariu a Calella de Palafrugell

Avui hem fet una de les sortides més boniques del curs: el camí de Ronda de la Costa Brava. A nosaltres ens agrada molt la muntanya i, quan aquesta es combina amb el mar a la vora, tenim una sensació de plenitud i agraïm poder-nos trobar en llocs tan magnífics. El nostre esperit es renova i ens sentim una mica millor.

Però de vegades passen coses i avui n’hem tingut la prova. A mig camí d’anada el bus s’ha espatllat i hem hagut d’esperar quasi una hora en una àrea de servei de l’autopista perquè en vingués un altre a recollir-nos . Sort que havíem sortit amb temps i no ens esperava ningú en cap hora concreta. Hem tingut temps de tot i ja no ens hem recordat més.

Hem començat a caminar des de la platja de Tamariu i resseguint la costa, amb pujades, baixades i roques, hem passat per platges molt boniques com la platja dels Lliris, la cala Pedrosa,.. A la zona del far de Sant Sebastià hem dinat, hem passejat pel poblat ibèric i hem pogut contemplar les boniques vistes de Llafranc i Calella que hem entrevist al mig de la boira que s’ha aixecat durant un moments. Hem seguit fins a Calella on hem fet un descans a la seva coneguda platja de Port Bo i cap a casa. El dia no ha estat molt assolellat, però així tampoc hem tingut calor. Hem estat un total de 30 persones.

Ganàpies!