Colònies a l’Alt Empordà: cap de Creus, Aiguamolls de l’Empordà

cap de creus

Colònies 2016 a l’Empordà

El cap de setmana del 21 i 22 de maig hem anat de colònies a l’Empordà. Hem sigut 27 i ens ho hem passat molt bé. El primer dia vam anar fins el Cap de Creus i vam visitar l’increïble paratge de Tudela que és d’agrair l’esforç que s’ha fet per preservar-lo en el seu estat original. Vam dinar ben resguardats del vent entre les roques de la punta del far i després vam fer un trosset del camí de Portlligat entremig de precioses cales i gaudint d’un mar que cada cop estava més esverat. A la tornada vam passejar per Portlligat i vam veure la casa de Dalí.

Vam arribar a l’Escala on féiem nit, a l’Alberg de la Generalitat. És a la vora del mar i després de sopar vam passejar per la platja amb la llum de la lluna plena fins les runes d’Empúries. Al matí vam anar a recórrer el Parc dels Aiguamolls de l’Empordà. Vam fer una bona caminadeta observant una exhuberant vegetació i una gran quantitat d’animals, principalment ocells com cigonyes, ànecs, fotges, bernats pescaires, martinets,…Per acabar-ho d’arrodonir vam acabar la tarda al poble medieval de Peretallada. El temps ens va acompanyar tot el cap de setmana, menys a la tornada que ens va obsequiar amb una gran quantitat de pluja. Uns dies fantàstics!!

Avui podeu veure el reportatge en format presentació de diapositives, fent clic a l’enllaç

aiguamolls

Ganàpies!