Caminada per l’Alzheimer

Ruta solidària amb el dia mundial de l’Alzheimer.

Sortint de la Plaça Vella, i recorreguent el poble,  vam visitar les antigues torres de defensa. Primer, la Torre del Botafoc, després la Torre del Cintoi, i per últim, la Torre del Puig. En aquesta no hi vam pujar perquè deien que hi havia molta pedra i no van voler arriscar-se a que ningú prengués mal. La vam veure de lluny des del jardinets del costat de la riera.

Seguidament ens vam acostar fins el pavelló de l’escola Ànguel Guimerà, per  esmorzar i  fer el tastet de vins del celler ” Un sol cel”

A cada parada de torre ens van fer  un petit relat de l’edificació. Segons la Comissió del Patrimoni Cultural del Vendrell, la  més antiga és la torre del Cintoi, construida fora murs per a protegir el poble. Amb els fets del 4 de març (durant dels guerres carlines) es van constrir les torres del Puig i del Botafoc.

Ganàpies!