Camí Ral de Vilafranca a Montblanc, 5a i última etapa

Avui acabem el Camí Ral Vilafranca-Montblanc que ens ha passejat per quatre comaques,  Alt i Baix Penedès, Alt Camp i Conca de Barberà.
Vam dividir el camí en cinc etapes. Aquesta última ens porta des de Fontscaldes a Montblanc passant pel Coll Vell de Lilla. Un recorregut que transita per una part de Via Romana encara ben visible encaixada entre murs de pedra seca.
De baixada creuem el petit poble de Lilla. Continuem per pistes amples entre camps de conreu que ens acosten cada cop més a Montblanc. Passat el Pont de la Fusta, encarem el camí Vell de Lilla a tocar del riu Francolí.
Entrem a la vila ducal pel portal del Castlà, punt final del nostre camí.
Ara toca gaudir d’un dia festiu al Montblanc medieval, amb cavaller, princesa i drac.
Ens ha agradat molt!.

 

Ganàpies!