Colònies de primavera a la Vall de Boí

Colònies 2015 a la Vall de Boí

Les colònies d’aquest any ens han portat a la Vall de Boí, on hem pogut gaudir de dues meravelles: el Parc Nacional d’Aigüestortes i el romànic de la Vall de Boí, amb magnífics exemples als pobles d’Erill la Vall, Boí i Taüll.

Hem estat allotjats a la Borda Vidal d’Erill la Vall, on hem pogut estar sols i ens hi hem sentit com a casa.

El primer dia vam fer la ruta pel Parc d’Aigüestortes arribant-nos a l’estany Llong i a l’estany Redó. Vam caminar a poc a poc badant amb aquests grans paisatges, el riu, les flors,…i comentant la bellesa de la nostra terra. També ens vam arribar al pi del Peixerani considerat el pi negre més gran de Catalunya.

El segon dia va ser una jornada més cultural i la vam dedicar a resseguir els millors exemples del romànic que trobem a la vall. Ens vam sentir molt impressionants pel gran muntatge audiovisual (mapping) que es presenta a Sant Climent de Taüll i que no es pot perdre de cap manera!

Ha estat un gran cap de setmana i esperem repetir-ho l’any que ve!!

Ganàpies!