Un tomb pel terme del Vendrell

Avui en teníem moltes ganes. La prova és que una gran colla de 33 ganàpies ens hem ajuntat per fer la primera caminada d’aquest curs. Des del març de l’any passat que no ens havíem trobat i per això hem decidit fer una sortida suau, planera i no gaire llarga pel nostre terme, sense necessitat d’agafar cotxes.
Quan hem sortit feia força vent i era fresquet. Les mascaretes ens han protegit. Aviat s’ha aturat el vent i ha quedat un matí preciós! Hem passat pel Mas d’en Gual observant el ràpid deteriorament que ha patit aquests últims anys. És una llàstima. També ens hem entretingut observant un pi centenari que hi ha prop del camí, el pi Gran. Seguint el PR hem arribat al bonic poble de Sant Vicenç de Calders on hem esmorzat. La casualitat ha fet que ens trobéssim el Josep Güell que ens ha obert casa seva per veure la premsa de lliura de Mas Borràs, una premsa del s XIX que s’ha fet servir durant molts anys per fer oli i vi. Hem retornat al Vendrell seguint el tram de la Via Augusta que rememora el passat romà del municipi.
Ha estat una bona sortida de retrobament.

 

 

 

One Reply to “Un tomb pel terme del Vendrell”

  1. Una sortida molt esperada, gracies moltes gracies.?

Deixa un comentari

Ganàpies!