Acampada al càmping Prats de Mont-roig del Camp

Càmping Prats, 28 i 29 de juny 2003

Els que vam poder gaudir del cap de setmana sencer, el dissabte vam ser a la platja, ens vam banyar i vam prendre el solet. S’hi estava d’allò més bé! Tot un luxe! A la nit va anar arribant la colla i la gresca no va faltar.
Al matí no hi havia qui ens despertés i teníem poques ganes de caminar. Així que vam passejar per la platja i vam tornar a dinar al càmping. A la tarda, i ja de tornada a casa, ens vam aturar a visitar el Parc Samà de Cambrils i entremig de salts d’aigua i coves arificials vam passar una bona estona. Que bé que vivien alguns afortunats! Esperem que aquest espai tan bonic es conservi per molt de temps!
Hi han assistit:
-Francesc i Carme
-Jose Antonio i Maria Carme
-Lourdes Garcia
-Jaume Saumoy
-Manel i Maite
-Pep Tous i Teresa Urpí
-família Virgili de Sant Sadurní

 

Deixa un comentari

Ganàpies!