Ruta solidària amb l’Alzheimer a Sant Salvador

SORTIDA SOLIDÀRIA AMB L’AFMAVC A SANT SALVADOR

Avui hem participat en una caminada solidària organitzada per l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer del Vendrell i comarca. Ja fa anys que es fa, però sempre ens havia coincidit amb una sortida nostra. A la plaça Nova a les nou del matí ens hi trobàvem molta gent perquè al mateix temps, estava a punt de sortir una ruta per la Via Augusta organitzada per L’Institut d’Estudis Penedesencs. La primera part del camí l’hem fet amb ells i hem pogut aprendre fets molts interessants de l’antiga història del poble. Ens hem separat al camí de la Via Vella i nosaltres hem seguit pel camí de Mar fins a la platja. L’organització ens havia preparat un bon esmorzar que hem menjat amb molt de gust a l’ombra d’uns para-sols als jardins de l’alberg. Després hem tornat al Vendrell pel carril bici. Una bon matí. Moltes gràcies a l’organització!!

Ganàpies!