Caminada per L’Albi i el Vilosell

Ruta per les Garrigues: l’Albi i el Vilosell

Avui la Roser Querol i la MªTeresa Urpí ens han portat a conèixer la comarca de les Garrigues. La ruta a començat a l’Albi on hem conegut monuments tan importants i destacats com el castell i l’ermita dels sants Cosme i Damià on hem esmorzat. Després hem agafat la direcció cap al Vilosell on hem passejat per les places i carreron d’aquest bonic poble.

Des d’aquí ens hem dirigit a l’ermita de Sant Miquel de la Tosca on hi havíem d’haver arribat en poc més d’una hora i n’hem tardat quasi tres!! Ens hem equivocat!! ja ens tens pujant i pujant i la muntanya no s’acabava mai….les cames començaven a fer figa i algú ja tenia ganes de rendir-se, però estem forts i hem aguantat. Finalment, hem trobat el camí correcte (desfent el que havíem fet) i ens hem recuperat amb un bon vermut que la junta ens havia preparat per cel·lebrar l’inici d’un nou curs. Com ho hem agraït!!

Ganàpies!