Sortida al Castellot de Castellví de la Marca

 La Talaia i el Castellot de Castellví de la Marca

Hem anat fins La Carronya (Sant Jaume dels Domenys) on hi deixem els cotxes. Caminem entre vinyes fins a trobar la serra i anem pujant per una pista suau fins la Talaia on gaudirem de bones vistes del Baix Penedès. Seguim fins el Castellot pel camí del mig i tornarem a La Carronya pel camí del Sud. Són unes cinc hores en total sense dificultats i per bones pistes.

Només sis valents s’han atrevit a acompanyar al Jaume en aquesta sortida. Uns quants eren fora preparant les colònies i uns altres s’han espantat coneixent al Jaume i sabent que una muntanya li és poc i per això, en fem dues…”no passa res”. Dos compnays s’han rendit a mig camí i quatre han fet els dos cims. Vegem-ne un petit testimoni gràfic.

Ganàpies!