Ruta pel Garraf

Ruta per la Serra del Garraf

El nostre company Salvador ens ha guiat per la serra del Garraf. Una comarca veïna a la nostra, però que no coneixem massa. Hem sortit de la Plana Novella (ara monestir budista) i hem fet una ruta circular, seguint en bona part, el GR 92.4. Hem passat pel poblet abandonat de Jafre i per l’escola de natura de can Grau. Hem descobert que aquest Garraf que sovint ens sembla erm, amaga racons d’una gran bellesa, sense oblidar les belles vistes de la comarca i del mar que es disfruten durant el recorregut.

Volíem visitar el monestir, però no ha estat possible, perquè avui estava tancat. Hi haurem de tornar…Això sí, les fotos donen fe que els ganàpies hem fet anar els rodets d’oració i ens hem carregat de bona energia.

Si voleu conèixer la interessant història de la Plana Novella, feu clic aquí.

 

Ganàpies!