Ruta de les quatre ermites. El Soleràs (les Garrigues)

Ruta per les Garrigues: les ermites del Soleràs

El dia d’avui ens ha portat a conèixer un bonic racó de la nostra estimada terra: el poblet del Soleràs, a la comarca de les Garrigues. Hem anat caminant per una pista pel mig de sembrats, ametllers i oliveres, fins l’ermita de la Mare de Déu de les Garrigues. És una ermita ben curiosa perquè està feta de l’any 2007. Diuen que van aplanar la zona i s’hi van trobar moltes pedres. Es van preguntar què en podien fer i a un home se li va acudir la idea de fer una ermita. Ràpidament li van contestar que, ja que ho havia proposat, es podia posar a la feina i així va ser. En poc temps va tenir aquesta bonica ermita enlairada. Vam tornar pel mateix camí i vam anar a dinar a una zona amb una ermita i dues capelles dedicades a la mares de Déu de Fàtima i Lourdes. Es veu que són un poble força religiós. El dia va ser molt agradable, però amb una mica de vent. Totalment pla i uns deu quilòmetres de camí.

Ganàpies!