Ruta per la Serra del Montmell

SERRA DEL MONTMELL, can Torrosolla

El passat dia 7 de setembre vam encetar la nova temporada de sortides, visitant el nostre montmell. La sortida va ser un passeig agradable per anar preparant les cames I retrobar-nos amb els amics. 21 ganàpies varem sortir des de l’ermita nova de sant miquel del montmell en direcció a la masia torrosolla. Pel camí es va anar tapant el cel, fins el punt que la boira no ens deixava veure les muntanyes I van caure quatre gotes. Arribats a la masia vam poder contemplar la seva magnífica alzina centenària I la masia, ara deshabitada I recoberta de vegetació. Fa llàstima veure com aquestes masies abandonades que en un altre temps deurien ser referent pels habitants d’aquesta zona, es degradin I quedin absorbides pel bosc.

El cel ja s’ha aclarit I podem contemplar el magnífic paisatge. Retornem al àrea de picnic per un deliciós corriol a l’obaga del montmell. Arribant, gaudim d’un vermut de benvinguda pel nou curs. Dinem tranquil.·lament sota els pins fent petar la xerrada amb els companys.

Ganàpies!