Col·locació del pessebre amb el Grup de Muntanya de la Lira

46è pessebre amb el Grup de muntanya de la Lira

Com ja és tradició, uns quants ganàpies hem decidit acompanyar als nostres amics del Grup de muntanya de la Lira en la posada del pessebre de muntanya. Nosaltres no érem gaires, però el grup sencer hem estat 53 !!. En aquesta ocasió cele.lebrem la 46è posada del pessebre i el 25è aniversari de l’anada a peu a Montserrat. Per això el pessebre representa el portal del Pardo i el monestir de Montserrat. Un pessebre preciós realitzat per l’amic Clavetaire, com porta fent des del primer pessebre l’any 1969!!

El lloc triat ha estat els Avencots de la Pona de la Febró, un lloc màgic amb una vegetació exhuberant i cal cuidar perquè es conservi per molt de temps. Hem acabat amb un dinar al restaurant de Mont-ral fent molta gresa i desitjant-nos bones festes!!. Un dia extraordinari. Gràcies a tots!!

Ganàpies!