Calçotada 2019

Ruta pels voltants de Sant Antoni d’Albinyana

Deixem els nostres esforçats cuiners preparant la calçotada i uns 22 ganàpies sortim a fer un tomb.
Comencem a caminar sota de l’ermita de Sant Antoni pel camí de l’Escansa. Deixem a l’esquerra el trencall que porta a la masia i continuem en suau pujada fins agafar el camí dela dreta que porta al punt geodèsic que marca el lloc  més alt de la zona. En aquest camí no hi trobem gaires pins degut a un incendi important que hi va haver fa uns anys. Veiem el poblet de Masarbonès i més enllà Masllorenç. En arribar al punt geodèsic podem gaudir d’una gran vista panoràmica d’Albinyana, Les Peces i tota la plana penedesenca. També veiem l’ermita de Sant Antoni des de dalt, quan normalment la veiem des d’una altra prespectiva a dalt del cim.
Ara només falta baixar el dret corriol que ens pocs minuts ens durà a l’ermita. I cap a cal Mata a ajudar una mica als cuiners i a gaudir d’una esplèndida calçotada. Moltes gràcies a tots i principalment als masovers tan acollidors!

 

Ganàpies!