IX Caminada popular d’Aitona

Amb motiu de la IX Caminada Popular d’Aitona la nostra colla ens hem acostat a aquest poble per passejar pel mig dels arbres fruiters que ara es presenten en tot el seu esplendor. Hem sigut una colla de 52 persones!, quasi tots els ganàpies i molts amics i amigues del grup. La caminada ha estat de 9.5 km completament plana i molt ben assenyalada i guiada. Ens han rebut amb un bon esmorzar de xocolata i coca. A mig camí hem trobat un avituallament de fruita i a l’arribar un entrepà de llangonissa a la brasa. Tot boníssim! Un aplaudiment per l’Ajuntament d’Aitona.
Després de dinar ens hem arribat a la Granja d’Escarp per veure l’aiguabarreig del Cinca i el Segre. Hem estirat les cames per unes passarel.les que recorren la vora del riu i ens permet descobrir la flora i la fauna fluvial. Un dia molt agradable i complert.

 

Deixa un comentari

Ganàpies!