Anem a posar el pessebre

Avui, com ja és tradició, hem acompanyat els nostres amics del Grup de muntanya de la Lira a col.locar el pessebre. Es tracta del 52è pessebre que es porta a la muntanya per aquestes dates. Està construït pel Jaume Nin, el Clavetaire, i pintat pel Ferran Quesada. Representa la torre medieval vendrellenca del Cintoi. També s’ha dedicat al 50è aniversari de la colla sardanista Dansaires del Penedès. És un pessebre molt bonic i ple de detalls, com per exemple que la rotllana gira al voltant de la torre com si ballés.

El lloc escollit ha estat el mas d’en Carles a Rojals. Es tracta d’un lloc construït sota una balma en plena muntanya. Avui està molt derruït, però es veuen restes d’un anterior habitatge o refugi de pastors. Per sort, a l’arribar a Rojals, el sol ha lluït amb força i hem deixat enrera la boira que portàvem des d’abans de Montblanc i hem pogut gaudir de molt bones vistes.

Ha estat un dia fantàstic gaudint dels bells paratges de les nostres muntanyes de Prades. Veiem-ne algunes imatges:

 

 

 

Deixa un comentari

Ganàpies!