Monnars-Torre dels Escipions-el Mèdol-Monnars

Ens hem trobat a la Rambla una colla de 32  ganàpies!. Tenim moltes ganes de caminar, ser a l’aire lliure i gaudir d’una bona companyia. Aquest diumenge hem anat fins a Monnars on hem deixat els cotxes. Hem començat la caminada en direcció a la Torre dels Escipions per mig de zones boscoses ben frondoses, però ara, lamentablement, una mica seques. A la torre esmorzem, fem fotos i aprenem la història d’aquest important monument romà.

Continuem fins a la pedrera romana del Mèdol travessant l’autovia i l’autopista. A la pedrera hi ha uns miradors per contemplar tota la zona i podem gaudir d’unes bones vistes al mar i, ja de tornada, anem tancant el cercle fins arribar als cotxes.

És un camí fàcil i planer d’uns 9,5 km i que no té cap dificultat, però s’ha d’anar en compte perquè aquests boscos estan plens de senders i és fàcil perdre’s. El nostre company Josep Fuster el tenia molt ben preparat i li estem ben agraïts.

Unes quantes fotos de record:

Deixa un comentari

Ganàpies!