Ruta pel terme del Vendrell

Segons el programa previst, avui havíem d’anar a celebrar el mil.lenari del poble abandonat de Marmellar. Les circumstàncies meteorològiques de sequera han fet que aquest acte s’hagi ajornat per a la tardor vinent. Per això, avui hem fet una ruta coneguda i fàcil pel nostre terme del Vendrell. Han estat un total d’uns 11 quilòmetres per bons i planers camins. Sortim de darrera el cementiri en direcció al mar. Passem per la urbanització Eden Park i seguim per mig de vinyes i camins de carro amb marges ben conservats. Travessem la C-32 per un pont i aviat arribem al Romaní i, vorejant les Madrigueres, arribem a la platja. Fem una aturada per esmorzar i reprenem la caminada pel passeig en direcció a Sant Salvador. Pugem pel torrent dels Aragalls i retornem al poble en direcció a la Via Verda, però ens desviem cap a la zona de la Creu de Coma-ruga i l’escola Pla de Mar. Agafem el camí de la VIa Vella passant per darrera del karting. Seguim cap a l’altre circuit de karts i, travessant la N-340 per sota, sortim a l’antiga Via Augusta que ens porta al Vendrell a l’alçada dels Jutjats. I des d’aquí tothom cap a casa a dinar que ja hem fet gana!!

La ruta a Wikiloc: https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/avui-madrigueres-134709833

Deixa un comentari

Ganàpies!