Anem a posar el pessebre de muntanya

Ja és tradicional que cada any acompanyem als nostres amics del Grup de Muntanya de la Lira a posar el pessebre a la muntanya. Aquest any el lloc escollit ha estat l’ermita de Sant Pau a l’Arbolí. La ruta és d’uns sis quilòmetres en total i un desnivell d’uns 300 m. Val a dir, que es pot fer en cotxe perquè també hi ha una bona pista.

El pessebre ha estat fet pel Jaume Nin (Clavetaire) i pintat per Ferran Quesada. Representa la Plaça Nova del Vendrell amb el naixement sota els porxos. Hi destaca la figura d’en Pau Casals commemorant que aquest any ha fet 50 anys del trasllat de les seves despulles al cementiri del Vendrell. És una obra molt bonica i molt representativa del nostre poble. Moltes gràcies Jaume! Fins l’any que ve!

Deixa un comentari

Ganàpies!