De Rojals a la Mola d’Estat

Avui hem repetit la ruta que es va fer aquest mateix curs amb el Grup de Muntanya de la Lira per anar a posar el pessebre. Com que el lloc és molt bonic i molts de nosaltres no hi havíem estat, vam decidir tornar-la a fer. I avui hem estat 30 ganàpies gaudint d’una agradable caminada.
Hem sortit de Rojals a peu, deixant els cotxes a la sortida del poble. Al cap d’una estona ens hem aturat a esmorzar asseguts en uns antics marges. El camí transcorre pel mig de bonics boscos de pins, alzines i abundant vegetació. Ens ha cridat l’atenció la quantitat de flors que hem vist, farigola, argilaga, estepa, bruc d’hivern…

Continuem el camí fins arribar al Clot del Llop i a la Taula dels Quatre Batlles on es reunien els alcaldes de Rojals, Vimbodí, Mont-ral i Prades ja que en aquest punt hi coincideixen el quatre termes. Tot seguit ja trobem la Mola d’Estat o de Quatre Termes (1127 m), un lloc espectacular amb magnífiques vistes de les muntanyes de Prades.

Deixa un comentari

Ganàpies!