Parc Natural del Garraf, ruta per Olivella

Avui una colla de 22 ganàpies ens proposem conèixer una mica millor el Parc Natural del Garraf. Sortim d’Olivella en direcció a Can Muntaner, seguim i de seguida veiem el Barret del Rector (unes curioses pedres). De camí a la Font del Rector trobem els cavalls de la transhumància, uns cavalls que ocupen un espai del camí de la tradicional transhumància, que es continua fent servir avui en dia. Continuem cap el Castell Vell d’Olivella. De baixada, caminem per un camí ple de càrritx, fins a trobar el GR 92.3 que ens portarà fins al mas de Santa Susanna. Tornem cap a Olivella passant per la Cova de Can Muntaner. Un dia preciós per voltar pel Garraf. Ho hem gaudit molt. Val a dir que el camí està ben senyalitzat i amb molts cartells indicadors que ens expliquen la història dels llocs que anem trobant. Moltes gràcies Salvador per la teva bona guia!

 

Ganàpies!