Calçotada 2022

 

La calçotada d’aquest any ens ha omplert d’alegria per diversos motius. El primer és que l’any passat no la vam poder celebrar per la pandèmia i en teníem moltes ganes. Els retrobaments són molt necessaris. Avui érem 33! El segon perquè hem celebrat el naixement de l’Elna, la neta petita de la Pilar i l’Isidre i això sempre és una gran il.lusió. El tercer perquè el temps ens ha respectat i ……per totes les altres raons que cadascú hi vulgui afegir (bona companyia, bon menjar, caminada, natura, paisatge….)
A l’arribar hem ajudar al gran equip de cuiners a enfilar calçots i després ens hem menjat una xocolata amb coca i fartons tan bona que se’ns ha fet la boca aigua. Hem estat convidats pels nostres amfitrions. Moltíssimes gràcies! Com més grans ens fem, més llaminers ens tornem.
Després uns quants ens hem arribat a l’ermita de Sant Antoni i al baixar, hem acabat de cuinar i de preparar-ho tot. El nostre equip d’intendència i els seus ajudants han fet, com sempre, una gran feina!. Hem dinat amb bona companyia i hem acabat la tarda fent una passejada cap a la riera i els pous de Tomoví per digerir una mica el consistent menjar. I fins l’any que ve, si Déu vol.

 

Deixa un comentari

Ganàpies!